Testimonials

G4S is wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten en -oplossingen. Maar wie zijn de mensen achter onze projecten? Onze werknemers zijn ons meest waardevolle bezit.
 • Testimonial Geoffrey

  Geoffrey Corbet, technieker aftersales

  Geoffrey heeft een boon voor techniek – hij werkt al bijna 25 jaar als technicus. Op de dag dat hij bij zijn vorige werkgever zijn job verloor door herstructureringen, kreeg hij fantastisch nieuws. “Ik werd opgebeld door G4S met de vraag om hier te komen werken. Zo kreeg mijn ontslagverhaal toch nog een positieve wending.”

  Bekijk de testimonial
 • Eddy, Operations Coordinator

  Op zijn 47ste waagde Eddy zich aan een sprong in het diepe. Met 27 jaar ervaring in de horeca op zijn curriculum vitae, vond hij een totaal ander ‘werkavontuur’ in de beveiligingssector. Daarmee trad hij in de voetsporen van zijn vader en broer die ook in die sector aan de slag waren. 

  Bekijk de testimonial
 • Dia Mamadou Lamarana, leefcoach

  Midden 2020 ging Dia aan het werk in het opvangcentrum van G4S Care in Etterbeek. Na een jaar zette hij zijn rol verder in het opvangcentrum in Luik. Zijn verhaal is er een van hoop en doorzettingsvermogen. Hij kwam zelf als asielzoeker naar België, en draagt nu bij tot het empowerment van anderen. Door zijn persoonlijke ervaringen is hij uitstekend geplaatst om mensen op te vangen en te begeleiden in hun immigratie- en integratieproces.

  Bekijk de testimonial
 • Onze collega Alexander

  Alexander scheert hoge toppen

  Van delicatessen naar business intelligence – een wereld van verschil, en ook een carrièreswitch waarvoor u flink wat grenzen moet verleggen. Typisch Alexander, want die gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Deze topper excelleert in alles wat hij onderneemt, op werk- én sportvlak.

  Bekijk de testimonial
 • Als we in Charleroi aankomen, huilen we twee keer

  Amaury begon zijn carrière 20 jaar geleden bij G4S als Retail Coordinator & Close Protection Officer. Na verschillende managementfuncties bij andere bedrijven en een verblijf van meerdere jaren in het buitenland, keerde hij tien jaar later - met al deze professionele ervaring - gemotiveerder dan ooit terug naar G4S. Waar hij net gepromoveerd is tot Contract Manager voor BSCA (Brussels South Charleroi Airport): “We bevinden ons in een periode van verandering bij G4S. Er zijn intern veel uitdagingen te overwinnen en ik wil deel uitmaken van deze transitie.”

  Bekijk de testimonial
 • Jacques, onze herinneringenbewaarder

  Jacques begon zijn carrière bij G4S in 2007 als bewakingsagent. Gepassioneerd door het bedrijf, bewaart hij sindsdien elk G4S voorwerp/goodie en begint zo geleidelijk aan een verzameling die door de jaren heen is gegroeid. Een ontmoeting met deze herinneringenbewaarder.

  Bekijk de testimonial
 • Onze contract managers

  Cédric, Dan en Mohamed ‘Joseph’

  Cédric, Dan en Mohamed ‘Joseph’ begonnen allemaal hun loopbaan bij G4S als bewakingsagent. Doorgegroeid tot Contract Manager en Operations Coordinators, vormen zij de schakel tussen de klant en de agenten. Werkend in een schaduwrol en toch essentieel voor het functioneren van G4S, zetten we deze 3 gepassioneerde medewerkers graag in de spotlight.

  Bekijk de testimonial
 • Kizzy - Safety shop beheerder

  Kizzy, 35 jaar, is een echte G4S Safety ambassador. Wat haar zo bijzonder maakt? Ze is één van de weinige vrouwelijke collega’s binnen de brand- en veiligheidssector. En toch, is deze functie niet enkel voor mannen voorbehouden. Deze energieke collega vol ambities neemt ons mee doorheen haar loopbaan.

  Bekijk de testimonial
 • Eddy - Bewakingsagent

  Om 18 uur, wanneer de meeste mensen hun werkdag afsluiten, trekt Eddy zijn bewakingsuniform aan en bereidt zich voor om aan zijn werkdag te beginnen. Of liever gezegd aan zijn nachtwerk. Van 19 uur tot 07 uur bewaakt hij al twintig jaar 's nachts het Europees Parlement. Een ontmoeting met deze bijzondere bewakingsagent die ons al 52 jaar goede en trouwe diensten biedt.

  Bekijk de testimonial