Testimonials

G4S is wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten en -oplossingen. Maar wie zijn de mensen achter onze projecten? Onze werknemers zijn ons meest waardevolle bezit.
 • Jacques, onze herinneringenbewaarder

  Jacques begon zijn carrière bij G4S in 2007 als bewakingsagent. Gepassioneerd door het bedrijf, bewaart hij sindsdien elk G4S voorwerp/goodie en begint zo geleidelijk aan een verzameling die door de jaren heen is gegroeid. Een ontmoeting met deze herinneringenbewaarder.

  Bekijk de testimonial
 • Onze contract managers

  Cédric, Dan en Mohamed ‘Joseph’

  Cédric, Dan en Mohamed ‘Joseph’ begonnen allemaal hun loopbaan bij G4S als bewakingsagent. Doorgegroeid tot Contract Manager en Operations Coordinators, vormen zij de schakel tussen de klant en de agenten. Werkend in een schaduwrol en toch essentieel voor het functioneren van G4S, zetten we deze 3 gepassioneerde medewerkers graag in de spotlight.

  Bekijk de testimonial
 • Kizzy - Safety shop beheerder

  Kizzy, 35 jaar, is een echte G4S Safety ambassador. Wat haar zo bijzonder maakt? Ze is één van de weinige vrouwelijke collega’s binnen de brand- en veiligheidssector. En toch, is deze functie niet enkel voor mannen voorbehouden. Deze energieke collega vol ambities neemt ons mee doorheen haar loopbaan.

  Bekijk de testimonial
 • Eddy - Bewakingsagent

  Om 18 uur, wanneer de meeste mensen hun werkdag afsluiten, trekt Eddy zijn bewakingsuniform aan en bereidt zich voor om aan zijn werkdag te beginnen. Of liever gezegd aan zijn nachtwerk. Van 19 uur tot 07 uur bewaakt hij al twintig jaar 's nachts het Europees Parlement. Een ontmoeting met deze bijzondere bewakingsagent die ons al 52 jaar goede en trouwe diensten biedt.

  Bekijk de testimonial
 • Nicolas, bewakingsagent bij SORESIC

  Na zijn basisopleiding tot bewakingsagent, is Nicolas op 1 oktober 2010 bij G4S begonnen. Op 22-jarige leeftijd ontdekte hij de werkwereld, en meer bepaald die van de Caterpillar site. Met al die arbeiders en procedures, dacht Nicolas niet dat hij het langer dan 5 dagen zou uithouden. Maar tien jaar later is hij nog altijd trouw op post en meer voldaan dan ooit. Ontmoet deze gemotiveerde bewakingsagent en winnaar van de G4S Offroad Triathlon.

  Bekijk de testimonial
 • Het Justitiepaleis-team van Charleroi

  De huidige gezondheidsmaatregelen, een verhoogde beschikbaarheid om de afwezigheden door de talrijke quarantaines op te vangen, proactiviteit bij de uitvoering van oplossingen en een verhoogde prikkelbaarheid bij de rechtzoekenden maakten dit jaar bijzonder uitdagend voor het team van het Justitiepaleis van Charleroi. Julien, Site Supervisor, kon rekenen op een team dat sterker was dan ooit: "Ik ben trots op de betrokkenheid die ze hebben getoond."

  Bekijk de testimonial