Technieker in de kijker

Al 10 jaar maakt Dimitri deel uit van onze #OneG4S familie.

Dimitri begon zijn carrière als Technieker bij G4S, zo'n 10 jaar geleden. Na het volgen van alle nodige opleidingen was hij klaar om mee de verantwoordelijkheid op zich te nemen om klanten te helpen en tevreden te stellen.

Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende doorgroeimogelijkheden gekregen. Ik ben als Onderhoudstechnieker gestart op een vaste site en ben nu een Allround Service Technieker.

Dimitri - Technieker bij G4S

"Het fijne aan m'n job is dat ik dagelijks van thuis uit rechtstreeks naar de klanten kan rijden en hierdoor geen onnodige verplaatsingen hoef te maken naar kantoor. Geen enkele dag is hetzelfde, er is genoeg afwisseling waar ik elke dag nieuwe kennis opdoe. De taken variëren van onderhoud, herstellingen en installaties van verschillende systemen zoals inbraakbeveiliging, toegangscontrole, Video Surveillance Systems,... Wat nog een voordeel is aan deze job, is dat er flexibele werkuren zijn. Ideaal voor een goede work-life balance. Buiten dit werk ik samen met heel wat leuke collega's en geniet ik van een mooie verloning met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, laptop, GSM, maaltijdcheques,...

Benieuwd wat G4S nog meer in petto heeft voor zijn medewerkers? Neem hier een kijkje.