Bij G4S kies je voor zoveel meer dan enkel een job

Meer info over de sollicitatieprocedure
One G4S… Dat is ons streefdoel. Verspreid over heel België en met meer dan 5000 medewerkers is dit niet altijd vanzelfsprekend. Om de connectiviteit tussen onze medewerkers te vergroten en hun leven, naast de job, zo makkelijk mogelijk te maken voorzien wij een aantal alternatieven.

G4S For You

Je krijgt toegang tot G4S For You, ons online communicatieplatform voor interne communicatie. Via dit platform blijf je steeds op de hoogte van wat er zich binnen G4S afspeelt, leer je collega’s kennen aan de hand van testimonials en foto’s en kan je zelf interactief deelnemen aan communicaties/wedstrijden/opdrachten... Daarnaast vind je hier ook alle praktische informatie terug voor jou als G4S medewerker: het arbeidsreglement, informatie over de hospitalisatieverzekering, ICT-policy, en nog zoveel meer.

G4Me platform

Wens je jouw planning te consulteren, je verlof aan te vragen of je ziekte in te geven? Dan neem je best een kijkje op ons intern G4Me platform.

V4You

Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar streven we allemaal naar. Om onze medewerkers hierin te ondersteunen hebben we binnen G4S een vitaliteitsprogramma, V4You. Via V4You kun je deelnemen aan sportieve teamchallenges of kan je louter voor jezelf sportieve doelen opleggen. Ook kan je jezelf met professionele hulp ontplooien tot een ware en trotse G4S Star. Daarnaast steunen we met het behalen van onze sportieve challenges ook een aantal goede doelen. Deze goede doelen worden uitgekozen door de G4S-medewerkers zelf.

Career Development Center

Wens je graag meer verantwoordelijkheid? Met ons Career Development Center gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en je doorgroeimogelijkheden. Ook onze trainingscentra te Asse en Wommelgem kunnen een belangrijke rol spelen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kan er terecht om een nieuwe weg in te slaan binnen de bewakingssector of om je om te scholen.

Bsit

Ieders welzijn is voor ons van groot belang. Daarom zorgen we ervoor dat de flexibiliteit die we van onze medewerkers vragen, dubbel en dik beloond wordt met een menselijke planning en de mogelijkheid om een babysit in te huren waar nodig, via onze samenwerking met Bsit.

Telewerken

Voor de functies waar het kan, zetten wij in op telewerken, waarbij rekening wordt gehouden met ieders psychosociaal welzijn, vitaliteit en ergonomie. We vinden het zeer belangrijk dat onze medewerkers op een correcte en gezonde manier van thuis uit kunnen werken.

Benefits at Work

Dankzij onze samenwerking met Benefits at Work, krijg je als G4S medewerker toegang tot een platform vol interessante kortingen. Hiermee kan je flink besparen op mode, elektronica, tickets & vrije tijd, huis & tuin en zoveel meer.

Benieuwd naar nog meer voordelen van werken bij G4S? Aarzel niet, solliciteer nu en wie weet word jij onze nieuwe teamgenoot tijdens een sportieve challenge.

Ontdek de vacatures

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen en is hiermee één van ’s werelds grootste werkgevers.  Wij bieden onze werknemers  tal van uitdagende carrièremogelijkheden op lange termijn, in jobs waarin ze echt het verschil kunnen maken.

Lees meer over werken en solliciteren bij G4S