HR Officer Aviation Security | Brussels Airport

 • Vilvoorde, Zaventem
 • Management en ondersteunende diensten
G4S is de nummer 1 in geïntegreerde beveiliging. Die toppositie hebben we te danken aan onze kanjers van medewerkers – voor en achter de schermen. Want de juiste mensen op de juiste plek, die maken het verschil voor onze organisatie, onze klanten én zichzelf. Jouw rol als HR Officer? Talent vinden en binden!

Als HR Officer Aviation zorg je voor de aanwerving en onthaal van nieuwe agenten, je organiseert de basisopleidingen en zorgt voor de toepassing van het HR-beleid om de retentie en te tevredenheid van de G4S-medewerkers op Brussels Airport permanent te verbeteren.

 • In samenwerking met de rekruteringsdienst zorg je ervoor dat de personeelsbezetting op peil blijft. Je geeft het ‘manpowerplan’ door, je doet finale gesprekken met de voorgestelde kandidaten en zorgt voor contractondertekeningen, organisatie van basisopleidingen, …
 • Je begeleidt de interne mobiliteit van de G4S medewerkers binnen de luchthaven en van en naar de luchthaven.
 • Elke nieuwe medewerker krijgt van jou een inductiesessie en je zorgt voor een goede opvolging zodat iedereen met een goede start kan beginnen.
 • Je zorgt voor maandelijkse opvolging en coördinatie van de appraisals. Je coacht waar nodig de leidinggevenden en volgt op dat elke medewerker zijn appraisal krijgt.
 • Je werkt mee aan allerhande thema’s die kaderen binnen HR-beleid, bijv. uitschrijven van Newsflash, opmaken van jobdescriptions, exit-onderzoek, …

Wat we zoeken

Talent herkennen en klissen is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch heb jij alle troeven in handen om het waar te maken:

 • Je bent een open gesprekspartner en een vlotte prater in het Nederlands en het Frans;
 • Je hebt bij voorkeur een diploma in een menswetenschappelijke richting (A&O psychologie, prof. bachelor A&O psychologie, prof. bachelor personeelswerk) of reeds enkele jaren ervaring binnen rekrutering en onder meer sociale wetgeving;
 • Zelfstandig aan de slag gaan? Helemaal jouw dada! Jij hebt aan één woord genoeg om je plan te trekken.
 • In piekperiodes een tandje bijsteken, krappe deadlines halen? Jij houdt altijd het hoofd koel.
 • Jouw vaste stek is ons hoofdkantoor in Vilvoorde. Maar je bent regelmatig aanwezig op Brussels Airport om klanten te ontmoeten en collega’s in hun biotoop aan het werk te zien.

Wat we bieden

Je rekent op een job in een stabiele omgeving met werkzekerheid, prima loonvoorwaarden en fijne extraatjes zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, enzovoort. Maar bovenal bieden we jou kansen om voortdurend bij te leren en te groeien in een multinational die zijn talent koestert.

Bij G4S geven we om onze medewerkers. Sociaal contact, diversiteit en teamwerk zorgen voor een boeiende werkomgeving. Ook krijg je de mogelijkheid om een deel van je takenpakket van thuis uit te realiseren. Je krijgt ook alle tools om efficiënt te werken, inclusief een digitaal platform voor je planning, vakantieregeling, enzovoort.

Ook je welzijn ligt ons na aan het hart. Daarom dagen we jou uit om mee te doen aan onze vier challenges. Als we die samen bereiken, doet G4S zijn duit in het zakje voor vier goede doelen.

Grijp je kans

Solliciteer nu