HR Officer | Vilvoorde & Wommelgem

  • Vilvoorde
  • Management en ondersteunende diensten
G4S is de nummer 1 in geïntegreerde beveiliging. Die toppositie hebben we te danken aan onze kanjers van medewerkers – voor en achter de schermen. Want de juiste mensen op de juiste plek, die maken het verschil voor onze organisatie, onze klanten én zichzelf. Jouw rol als HR Officer? Talent vinden en binden!

Stak je een diploma hr, menswetenschappen of psychologie op zak? Ben je een echte ‘mensenmens’ die (ontluikend) talent herkent? Spring je vlotjes om met Jan en alleman, en ken je de ins en outs van de arbeidsmarkt? Join G4S!

Als HR Officer rekruteer, selecteer en stoom je nieuwe medewerkers klaar voor ons hoofdkantoor en onze klanten in de regio Vlaanderen.

Een kolfje naar jouw hand:
- Schouder aan schouder met de aanwervende managers bepaal je het geknipte profiel.
- Je stelt vacatureteksten op. En je verspreidt ze via de beste kanalen – the usual suspects én creatieve wegen.
- Je selecteert kansmakers op basis van cv, interviews, (psychotechnische) testen ...
- Kandidaten aan de haak? Jij zorgt ervoor dat ze goed ‘inlopen’ en houdt ook daarna de vinger aan de pols.
- In het G4S Career Development Center help je om ons potentieel in kaart te brengen: een vijver vol talent, klaar om opgevist te worden.
- Je draagt ons imago een warm hart toe én je draagt het uit op beurzen, bij partners, tijdens infosessies, noem maar op.
- Ook voor algemene hr-projecten – van tevredenheidsonderzoek tot employer branding – kunnen we op jou rekenen.

Wat we zoeken

Talent herkennen en klissen is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch heb jij alle troeven in handen om het waar te maken:
- Je bent een open gesprekspartner en een vlotte prater in het Nederlands en het Frans. English as well? That’s a big plus!
- Je hebt bij voorkeur een master in een menswetenschappelijke richting (A&O psychologie, prof. bachelor A&O psychologie, prof. bachelor personeelswerk) of reeds enkele jaren ervaring binnen rekrutering.
- Zelfstandig aan de slag gaan? Helemaal jouw dada! Jij hebt aan één woord genoeg om je plan te trekken.
- Vanuit jouw vogelperspectief overzie jij altijd het hele plaatje.
- In piekperiodes een tandje bijsteken, krappe deadlines halen? Jij houdt altijd het hoofd koel.
- Jouw vaste stek is ons hoofdkantoor in Vilvoorde. Je bent ook bereid om af en toe naar Wommelgem te gaan (operationele zetel Vlaanderen). Je bent ook regelmatig on the road om klanten te ontmoeten en collega’s in hun biotoop aan het werk te zien.

Wat we bieden

Je rekent op een job in een stabiele omgeving met werkzekerheid, prima loonvoorwaarden en fijne extraatjes zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, enzovoort. Maar bovenal bieden we jou kansen om voortdurend bij te leren en te groeien in een multinational die zijn talent koestert.

Bij G4S geven we om onze medewerkers. Sociaal contact, diversiteit en teamwerk zorgen voor een boeiende werkomgeving. Ook krijg je de mogelijkheid om een deel van je takenpakket van thuis uit te realiseren. Je krijgt ook alle tools om efficiënt te werken, inclusief een digitaal platform voor je planning, vakantieregeling, enzovoort.

Ook je welzijn ligt ons na aan het hart. Daarom dagen we jou uit om mee te doen aan onze vier challenges. Als we die samen bereiken, doet G4S zijn duit in het zakje voor vier goede doelen.

Grijp je kans

Solliciteer nu