Publieke bewakingsagent (deeltijds) | Shopping Genk

  • Genk
  • Bewaking
Als Public Guard kom je terecht in een omgeving die toegankelijk is voor het grote publiek. Je wordt speciaal opeleid en uitgerust om op een vriendelijke maar vastberaden wijze een dubbele dienstverlening van bewaking en logistieke ondersteuning te verzorgen. Je zorgt voor observatie en preventie van alle risico’s die gepaard gaan met grote menigtes en vermijdt proactief sabotage, vandalisme en diefstal.

Je controleert dus actief de omgeving, loopt controlerondes in het Shopping centrum en bent verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele calamiteiten of het buitenzetten van ongewenste bezoekers. Je bent het aanspreekpunt voor mensen. Zowel het personeel als de klanten kunnen bij jou terecht met vragen en opmerkingen. Je staat garant voor de goede gang van zaken in de winkels. Door jouw oog voor veiligheid kunnen de mensen met een gerust gevoel winkelen.

Werkuren bij deze klant tussen 5u 's ochtends en 9u 's ochtends voor de opening. Daarna voer je toezicht op én registreer je leveringen.

Wat we zoeken

Wij zijn op zoek naar een matuur persoon, met een positieve uitstraling, die goed kan omgaan met alle soorten van mensen en die op een beleefde maar vastberaden manier ook de "lastige klanten" durft aanpakken.

- Je hebt reeds de basisopleiding bewaking gevolgd (Wet Jambon);
- Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden;
- Je staat ten dienste van iedereen;
- Je kan snel risico’s evalueren en gepast reageren;
- Doorzettingsvermogen in stressituaties en een goed voorkomen maken jouw profiel compleet.

Wat we bieden

- Afwisselend werk;
- Deeltijds contract;
- Contract onbepaalde duur;
- Werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden;
- Correcte verloning (categorie SB);
- Een persoonlijke aanpak;
- Aangename sfeer;
- Kans op werk in eigen streek.

Grijp je kans

Solliciteer nu