Industrial Guard | regio Antwerpen

  • Antwerpen
  • Bewaking
  • Receptie en onthaal
Voor onze klant in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Industrial Guard. Als Industrial Guard doe je aan de beveiliging van personen, apparatuur en goederen in industriële omgevingen, zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, … Dankzij jouw inspanningen kunnen onze klanten de continuïteit van hun productieproces verzekeren. Naargelang van waar je aan de slag gaat, krijg je een extra opleiding.

Je beperkt de veiligheidsrisico's onder meer door het inkomende en uitgaande verkeer te controleren. Daarbij ga je na welke personeelsleden aanwezig zijn en controleer je de gegevens van bezoekers en leveranciers. Bovendien neem je geleverde goederen in ontvangst en zorg je dat ze op de juiste plek terechtkomen. Ook de controle van de productieprocessen behoort tot je takenpakket. Dat houdt in dat je technische gebreken opspoort door bijvoorbeeld temperatuurkleppen te controleren. Ten slotte is het jouw verantwoordelijkheid om technische of menselijke fouten te voorkomen. Je zorgt er daarom voor dat iedereen de hygiënevoorschriften en de interne veiligheidsregels naleeft. Daarnaast patrouilleer je rond de gebouwen om inbrekers, dieven of vandalen geen kans te geven.

Wat we zoeken

- Je beschikt bij voorkeur reeds over het attest van de opleiding bewakingsagent (wet Jambon);
- Je kan vlot met een computer werken (Office pakket);
- Je hebt een verzorgd voorkomen en een klantvriendelijke houding;
- Je kan een mondje Frans en Engels;
- Je ben niet bang van hoogtes en kleine ruimtes;
- Je beschikt over eigen vervoer om je te verplaatsen;
- Je bent bereid om binnen het uurrooster (Ma-vrij: 7u30 t.e.m. 16u) te werken, maar stelt jezelf flexibel op indien nodig.

Wat we bieden

- Een doorgedreven trainingspakket, meer dan de wettelijk verplichte opleidingen;
- Afwisselend werk in een aangename sfeer;
- Werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden;
- Correcte verloning;
- Een persoonlijke aanpak.

Grijp je kans

Solliciteer nu