Traineeship Program

 • Management en ondersteunende diensten
Jonge hoger opgeleide kandidaten krijgen een extra duwtje bij G4S!

“U hebt een interessant profiel, maar jammer genoeg onvoldoende ervaring” is een zinnetje dat je ongetwijfeld reeds vaak gehoord hebt. Voor jonge hoge opgeleide werkkrachten is het niet altijd evident om toegang te krijgen tot de arbeidsmarkt.

G4S geeft een aantal hoger opgeleiden de kans om op korte termijn ervaring op te doen en geleidelijk aan op te klimmen naar een leidinggevende functie. De bedoeling van dit traineeship is duidelijk: doorloop een groot aantal operationele en ondersteunende diensten, absorbeer zoveel mogelijk kennis en ervaring, maak kennis met heel wat nieuwe collega’s, leer geleidelijk aan meer verantwoordelijkheden dragen en groei door naar onze nieuwe generatie van jonge leidinggevenden.

Programma

Het traineeprogramma bestaat uit diverse etappes, waarbij je telkens een ander deel van de organisatie leert kennen. Op het einde van elke etappe krijg je een evaluatie die zal bepalen of je klaar bent voor om door te gaan naar de volgende fase. Zo maak je kennis met verschillende taken en ontwikkel je nieuwe competenties.

Eerst en vooral krijg je de nodige wettelijke opleidingen om in de sector te mogen werken. Je wordt ingeschakeld op verschillende posten en in verschillende omgevingen. Gezien je nooit langer dan 4 maanden in dezelfde afdeling blijft werken, leer je aan zeer hoog tempo alle mogelijke bewakingsactiviteiten van binnenuit kennen. Op korte termijn leer je ook wat het is om leiding te geven aan andere medewerkers. Je ervaart welke administratieve en organisatorische taken er allemaal nodig zijn om “operational excellence” te kunnen bieden aan de klant. Je leert ook met de nodige (interne) informatica werken, zoals bv de tool om de maandplanning van operationele medewerkers te maken. Na een zeer uitgebreide rondleiding in alle divisies van het bedrijf (Sales, HR, Preventie,..), word je gedurende 4 maanden ingeschakeld in een nader te bepalen project. De inhoud wordt bepaald in functie van de noden van het bedrijf en rekening houdend met jouw specifieke interesses en talenten. Ook kunnen de timings verschillen in functie van de operationele opportuniteiten.

Het aantal plaatsen is beperkt, want wij willen onze trainees een kwalitatief hoogstaande opleiding aanbieden en ze de keuze laten om een operationele of strategische loopbaan te ontwikkelen bij G4S.

Wat we zoeken

Kom jij in aanmerking? 
 • Heb je een bachelor / master diploma?
 • Heb je interesse in een operationeel parcours?
 • Ben je een geboren leider?
 • Ben je bereid om alle facetten van het bewakingswerk te doorlopen?
 • Spreek je bovendien meerdere talen (FR/NL/ENG) ?

Wat we bieden

De afgelopen twee jaar waren er diverse trainees actief bij G4S. Wij blijven investeren in de toekomst en kiezen ervoor om nu te investeren in een nieuwe lichting. 
We bieden volgend salarispakket:
 • Een competitief salaris
 • Maaltijdcheques
 • Wagen en tankkaart ook voor eigen gebruik
 • Materiaal: laptop, GSM, materiaal voor telewerk
 • Groepsverzekering: 2% door de werkgever

Grijp je kans

Solliciteer nu