Stageplaats Technieker

  • Eigen regio
  • Technische functies
Wij bieden een stageplaats met een professionele begeleiding aan studenten van de Se-N-Se richting 'Stuur- en beveiligingstechnieken' of een andere technische richting (zoals Elektronica, Elektromechanica,...) om jouw kennis en vaardigheden in te zetten in het werkveld. 

Als stagiair krijg je bij G4S de kans om te werken met de laatste technologische ontwikkelingen binnen diverse domeinen (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking). 
Ons hoofdkantoor is gelegen te Vilvoorde maar je loopt stage bij klanten in eigen regio. Eén van onze techniekers komt je halen en zet je na de werkdag ook weer af op een centraal punt. 

G4S Secure Technology Solutions biedt haar klanten veiligheidsoplossingen op maat dankzij een doorgedreven technologische kennis en een kwaliteitsvolle dienstverlening. 

Binnen deze business unit zorgt het team van Systems Operations voor de totale dienstverlening op vlak van veiligheidssystemen bij onze klanten. Wij bieden oplossingen op verschillende vlakken: inbraakdetectie, toegangscontrole, branddetectie, camerabewaking (CCTV). En dit voor een waaier aan klanten gaande van multinationals tot particulieren in heel België. 

Onze groep van 75 technici staat in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van de systemen op locatie bij onze klanten. En zorgt voor een optimale en professionele dienstverlening om de klanttevredenheid te garanderen. G4S biedt een 7/7 24/24 service aan onze klanten door o.a. interventies bij noodsituaties. 

Ontdek de job van technieker bij G4S hier: https://vimeo.com/272910905 

Wat we zoeken

- Je volgt momenteel een technische opleiding;
- Je hebt een passie en feeling voor techniek en leert graag bij;
- Je werkt graag zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidszin;
- Je hecht belang aan veiligheid - zowel voor jezelf als voor anderen; 
- Je kan vlot en professioneel om met klanten;
- Je kan je verplaatsen van en naar een centraal punt om mee te rijden met een technieker.

Wat we bieden

- Een opportuniteit om bij te leren in het werkveld;
- Een professionele begeleiding van een ervaren technieker;
- Een kans om te bewijzen wat je waard bent voor een toekomstige job bij G4S;
- Actiegebied : eigen regio;
- Een fijne groep van collega’s waar je kan op rekenen en plezier mee kan maken.

Grijp je kans

Solliciteer nu