Senior Business Controller | Vilvoorde

  • Vilvoorde
  • Management en ondersteunende diensten
Kom voor G4S werken, wereldwijd specialist in security, safety en hospitality oplossingen en bouw mee aan ons succes.

Voor het departement Finance & Administration zijn we op zoek naar een Senior Business Controller.

Je verstrekt betrouwbare en tijdige financiële gegevens en analyses aan het management ter ondersteuning en opvolging van het beleid en doelstellingen op groeps-, Business Unit en operational level.

- Rapporteren van maandelijkse managementinformatie: narratives schrijven, datainput van de maandcijfers in BPC, opmaken van het Managing Director rapport, presentaties voor Macom & Groep maken, custom-made rapporten voor de BU’s en operationele afdelingen opstellen.
- Analyseren & controleren van financiële gegevens: detailanalyse van de Work in Progress (wanneer van toepassing), verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast, boeken van de maandelijkse afsluitingen, controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie, analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten, profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.
- Opmaken van budgetten en forecasts: opmaken en invullen van budgettemplates, consolidatie van cijfers, uitvoeren van kwaliteitscontrole van de cijfers, analyse van de variaties tussen forecast en budget van het volgend boekjaar.
- Dankzij een vlotte interactie nauw samenwerken met de Business Units waarvoor je verantwoordelijk bent.
- Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses.
- Financiële en economische gegevens verschaffen aan de ondernemingsraad.

Wat we zoeken

- Diploma Bachelor Handelswetenschappen, Economische wetenschappen.
- Sterke kennis SAP (FI/CO), SAPBW, COPA en BPC (outlooksoft).
- Zeer goede kennis MS Office.
- Minstens 5 jaar ervaring met Business Controlling.
- Kennis van internationale accountingstandaarden en projectaccounting.
- Drietalig: NL/FR/ENG.
- Analytisch, flexibel, stressbestendig (respect voor deadlines/closings).
- Flexibel kunnen omgaan met ad-hoc vragen van de Groep naast de algemene taken.
- Integer, teamplayer, autonoom, nauwkeurig en gedisciplineerd.

Wat we bieden

- Een aantrekkelijke takenpakket met veel verantwoordelijkheden, in een bedrijf met een sterk merk én in een sector in volle expansie;
- Een contract van onbepaalde duur in een voltijds werkregime;
- Een competitief salaris, aangevuld met extra legale voordelen (wagen, tankkaart, smartphone, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques) met de mogelijkheid om in een systeem van flexibel verlonen te stappen;

Loop naar de maan!
Dat is de opdracht die al onze medewerkers krijgen. Waarom? Als we met z'n allen vérder dan de maan lopen (of fietsen, zwemmen, roeien, wandelen, ...), steunt G4S Beyond the Moon.
Dat is maar een van de vele acties die op V4YOU, ons welzijnsplatform, gelanceerd worden. Op V4YOU schotelen we onze medewerkers regelmatig een sportieve uitdaging voor en helpen we hen om een gezonde levensstijl aan te nemen, want "happy people make happy customers"!

G4S zorgt voor waardering en dankbaarheid onder collega's. We communiceren via ons online platform G4S For You en krijgen leuke kortingen via Benefits@work.

Grijp je kans

Solliciteer nu