Gratis opleiding bewakingsagent voor werkzoekenden | Vlaams-Brabant

  • Brussel - Leuven
  • Bewaking
Je bent werkzoekend? Je woont in Vlaams Brabant? Je wilt als bewakingsagent werken maar je beschikt nog niet over de nodige attesten?

G4S biedt je de kans om de opleiding gratis te volgen! Grijp ze nu!

We leven dankzij het coronavirus in speciale tijden. G4S doet er alles aan om de crisis zo goed mogelijk aan te pakken en volgt daarbij nauw de instructies op van FOD Volksgezondheid.

De continuïteit in onze dienstverlening en onze rekrutering is vandaag in deze bijzondere tijden cruciaal. Daarom hebben wij ons rekruteringsproces aangepast zodat wij jouw en ons welzijn verzekeren. Wij nemen spoedig met jou contact op om jouw kandidatuur vanop een veilige afstand verder te behandelen. Zo zullen de gesprekken niet meer plaatsvinden in onze kantoren maar via videogesprek. Tot snel!

Wat we zoeken

- je bent ingeschreven als niet werkende werkzoekende;
- je woont in Vlaams Brabant;
- je beschikt over een goede kennis van het Engels en het Frans;
- je kan vlot met een computer werken (MS office);
- je beschikt over een rijbewijs en je eigen vervoer;
- je bent bereid in een flexibel uurrooster te werken;
- integriteit, verantwoordelijkheid en teamspirit draag je hoog in het vaandel.

Wat we bieden

In samenwerking met VDAB bieden wij je een gratis opleiding bewakingsagent en de kans om aan de slag te gaan in deze boeiende sector.
Met deze opleiding kom je immers voor de meeste bewakingsfuncties in aanmerking.

Hoe verloopt dit?
- Vul het sollicitatieformulier volledig in hier op onze website. Voeg je cv en motivatiebrief toe.
- Indien wij denken dat je in aanmerking komt, nodigen we je uit voor de selectieproeven (psychotechnische testen en een gesprek).
- Indien je geselecteerd wordt, schrijven we je in voor de opleiding in ons opleidingscentrum te Asse.

Loop naar de maan!
Dat is de opdracht die al onze medewerkers krijgen. Waarom? Als we met z'n allen vérder dan de maan lopen (of fietsen, zwemmen, roeien, wandelen, ...), steunt G4S Beyond the Moon.
Dat is maar een van de vele acties die op V4YOU, ons welzijnsplatform, gelanceerd worden. Op V4YOU schotelen we onze medewerkers regelmatig een sportieve uitdaging voor en helpen we hen om een gezonde levensstijl aan te nemen, want "happy people make happy customers"!

G4S zorgt voor waardering en dankbaarheid onder collega's. We communiceren via ons online platform G4S For You en krijgen leuke kortingen via Benefits@work.

Grijp je kans

Solliciteer nu