Veiligheidscoördinator niveau A of B

  • Wommelgem + op verplaatsing
  • Safety functies
Kom voor G4S werken, wereldwijd specialist in security, safety en hospitality oplossingen en bouw mee aan ons succes. Voor ons departement Veiligheidscoördinatie zijn we op zoek naar een Veiligheidscoördinator niveau A / B:

- Je staat in voor de coördinatie van de veiligheid en gezondheid, zowel in de ontwerpfase als tijdens de verwezenlijking.
- Als veiligheidscoördinator verzorg je de taken die zijn vastgelegd volgens de bepalingen van de tijdelijke mobiele bouwplaats (KB TMB).
- Als lid van het projectteam sta je ook klaar om de klant en ontwerpers bij te staan met advies.
- Je wisselt coördinatievergaderingen af met het uitvoeren van inspecties, met het nakijken van documenten van aannemers en met het opstellen van V&G plannen, het veiligheidscoordinatie ontwerp en het Post Interventie Dossier.
- Daarenboven ben je verantwoordelijk voor grote projecten in verschillende sectoren: bouw, infrastructuur en petrochemie – afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Wat we zoeken

- Je hebt een technische opleiding gevolgd en daarenboven ben je in het bezit van het diploma Veiligheidscoördinator niveau A. Heb je enkel een niveau B? Geen zorgen, wij zorgen voor de bijkomende opleiding!
- Je bent klantgericht, communicatief ingesteld met oog voor detail.
- Je hebt een goede kennis van MS Office en je bent in het bezit van een rijbewijs B.
- Indien je beschikt over ervaring met tunnels is dat een pluspunt.

Wat we bieden

- Vaste tewerkstelling met contract van onbepaalde duur met interessante extralegale voordelen;
- Deeltijdse tewerkstelling is bespreekbaar;
- De mogelijkheid om jouw capaciteiten te ontwikkelen binnen een boeiende en gevarieerde sector (bouw, infrastructuur en petrochemie);
- Ondersteuning door collega’s uit diverse disciplines;
- De kans om mee te werken aan enkele mooie, grote en prestigieuze projecten;
- Plaats tewerkstelling: kantoor Wommelgem, maar je bent werkzaam op locaties in heel Vlaanderen. Opdrachten buiten Vlaanderen behoren tot de mogelijkheden maar zijn eerder beperkt.

Je rekent op een job in een stabiele omgeving met werkzekerheid, prima loonvoorwaarden en fijne extraatjes zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, enzovoort. Maar bovenal bieden we jou kansen om voortdurend bij te leren en te groeien in een multinational die zijn talent koestert.


Bij G4S geven we om onze medewerkers. Sociaal contact, diversiteit en teamwerk zorgen voor een boeiende werkomgeving. Ook krijg je de mogelijkheid om een deel van je takenpakket van thuis uit te realiseren. Je krijgt ook alle tools om efficiënt te werken, inclusief een digitaal platform voor je planning, vakantieregeling, enzovoort.


Ook je welzijn ligt ons na aan het hart. Daarom dagen we jou uit om mee te doen aan onze vier challenges. Als we die samen bereiken, doet G4S zijn duit in het zakje voor vier goede doelen.

Grijp je kans

Solliciteer nu