Compliance Officer

 • Management en ondersteunende diensten
G4S draagt Business Ethics hoog in het vaandel. Om hier nog meer belang aan te hechten, er bij al onze medewerkers de aandacht op te vestigen, er mee voor te zorgen dat we voldoen aan de wetgeving en interne regelgeving en te verzekeren dat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, zijn we op zoek naar een Compliance Officer. 

Als Compliance Officer maak je deel uit van het departement Risk & Compliance en rapporteer je aan de Chief Risk Officer. 
Hoe kan jij binnen G4S het verschil maken ? 

 • Je bent de liaison tussen het Risk & Compliance departement en de operationele diensten binnen G4S België. Je onderhoudt nauwe contacten met deze diensten - ook met de teams op het terrein -  en faciliteert het naleven van compliance op alle vlakken. Je voert geregeld terreinbezoeken uit. 
 • In het kader van informatiebeveiliging (ISO 27001) lever je bijstand in het opzetten, opvolgen en testen van bijzondere security voorwaarden bij nieuwe en/of bestaande klanten.
 • Je beheert de awareness campaign “information security” via het G4S Education Platform. 
 • Je analyseert en onderzoekt als investigator meldingen die je ontvangt via het online en anoniem meldingsplatform voor incidenten van pesten, intimidatie, discriminatie, misdrijven enz. 
 • Je zorgt ervoor dat alle G4S medewerkers in het kader van de ACA (Administrative Compliance Agreement) de jaarlijks verplichte opleidingen hebben afgelegd. Je faciliteert, registreert, ondersteunt en rapporteert hierover aan de betrokken partijen. Ook voer je controles uit   dat nieuwe collega’s de wettelijke en verplichte opleidingen hebben gevolgd. 
 • Voor onze US contracten en andere risico contracten, voer jij compliance checks uit en registreer je gemaakte overtredingen ten aanzien van de Business Ethics Policy. Bijkomend heb je een bijzondere aandacht voor het fenomeen “insider threat”.


Wat we zoeken

 • Je hebt  een Bachelor diploma op zak en je hebt minstens 5 jaar werkervaring. Ervaring binnen Compliance of de bewakingssector is mooi meegenomen. 
 • Je houdt van procedures en je bent in staat om jouw enthousiasme over te brengen. 
 • Je bent in staat om projecten te leiden en de juiste mensen rond de tafel te zetten. 
 • Je spreekt Nederlands, vlot Frans en Engels. 
 • Het hoofdkantoor is gelegen in Vilvoorde, maar je werkt ook soms op locatie bij de klant. Werken van thuis uit is ook een optie. 


Wat we bieden

Je rekent op een job in een stabiele omgeving met werkzekerheid, prima loonvoorwaarden en fijne extraatjes zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, enzovoort. Maar bovenal bieden we jou kansen om voortdurend bij te leren en te groeien in een multinational die zijn talent koestert.

Bij G4S geven we om onze medewerkers. Sociaal contact, diversiteit en teamwerk zorgen voor een boeiende werkomgeving. Ook krijg je de mogelijkheid om een deel van je takenpakket van thuis uit te realiseren. Je krijgt ook alle tools om efficiënt te werken, inclusief een digitaal platform voor je planning, vakantieregeling, enzovoort.

Ook je welzijn ligt ons na aan het hart. Daarom dagen we jou uit om mee te doen aan onze vier challenges. Als we die samen bereiken, doet G4S zijn duit in het zakje voor vier goede doelen.

Grijp je kans

Solliciteer nu