Planner

  • Vilvoorde
  • Technische functies
  • Management en ondersteunende diensten

Om onze klanten een nog betere service te garanderen, zijn we op zoek naar een planner.

Als planner komen de aanvragen van klanten bij jou terecht en behandel je deze met de grootste zorg. Of de klant nu een particulier of een grote multinational is, je gaat steeds op zoek naar de meest efficiente oplossing. Je stelt de planning voor de techniekers op en je staat in nauw contact met hen. Het oplossen van last-minute wijzigingen geven jou een grote voldoening en ook de administratie die erbij komt kijken, doe je graag. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en ook de klanten hangen graag met jou aan de lijn !

Wat we zoeken

Om alle klanten te kunnen verder helpen is het noodzakelijk om een goede kennis Nederlans en Frans te hebben. (Telefoon en mail) Je bent service minded en je draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel ! Plaats tewerkstelling : HQ Vilvoorde

Wat we bieden

Je rekent op een job in een stabiele omgeving met werkzekerheid, prima loonvoorwaarden en fijne extraatjes. Maar bovenal bieden we jou kansen om voortdurend bij te leren en te groeien. Bij G4S geven we om onze medewerkers. Sociaal contact, diversiteit en teamwerk zorgen voor een boeiende werkplek. Je krijgt ook alle tools om veilig en efficiënt te werken, inclusief een laptop, een digitaal platform voor je vakantieregeling, enzovoort. Ook je welzijn ligt ons na aan het hart. Daarom dagen we jou uit om mee te doen aan onze vier challenges. Als we die samen bereiken, doet G4S zijn duit in het zakje voor vier goede doelen.

Grijp je kans

Solliciteer nu