Jobevent Security with a feminine touch - 02.06.22 @ De Kruitfabriek Vilvoorde

  • Vilvoorde
  • Bewaking

Jobevent - G4S Summer Night - 02.06.2022 @ De Kruitfabriek Vilvoorde

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je interesse in de beveiligingssector? Of ben je nog niet helemaal overtuigd? Kom dan op 2 juni 2022 naar De Kruitfabriek in Vilvoorde voor ons jobevent ‘Security with a feminine touch (*)’.

Je maakt er kennis met de G4S-heldinnen en je leert er tijdens onze workshops ‘EHBO’ en ‘Zelfverdediging’ de kneepjes van het vak. Tijdens dit event kan je ook in dialoog gaan met onze recruiters en je kandidaat stellen voor een nieuwe uitdaging, onder meer voor een job als bewakingsagente op Brussels Airport. We sluiten de avond af met een babbel met onze G4S ambassadrices en een drankje in zomerse sferen.

Heb je interesse? Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Breng je graag een vriendin mee? Leuk! Meld je aan via volgende link: https://tinyurl.com/yn48hjtr

Na je aanmelding bevestigen we je inschrijving via e-mail en bezorgen we je de praktische informatie over het event.

(*)Waarom een rekruteringsevent uitsluitend voor vrouwen? Vandaag heeft G4S tal van openstaande vacatures. Eén van deze vacatures is deze van bewakingsagent(e) op Brussels Airport. Voor het uitoefenen van deze functie zijn wij specifiek op zoek naar vrouwen omdat de wetgeving verplicht dat een vrouw door een vrouw gefouilleerd wordt. Aangezien we merken dat vrouwen minder vertrouwd zijn met het beroep van bewakingsagent, willen wij door middel van dit event het beroep voor vrouwen in de schijnwerpers zetten. Uiteraard zijn wij ook op zoek naar mannelijke werkkrachten, onder meer op Brussels Airport. Zij kunnen zich kandidaat stellen door te solliciteren op de openstaande vacature op de website www.werkenbijg4s.be.

Wat we zoeken

Aangezien je 18 jaar dient te zijn vooraleer je als bewakingsagente aan de slag kan gaan, is dit evenement enkel toegankelijk voor 18+. Het event zal tweetalig zijn met afwisseling Nederlands-Frans.

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar mannelijke werkkrachten, onder meer op Brussels Airport. Zij kunnen zich kandidaat stellen door te solliciteren op de openstaande vacature op de website www.werkenbijg4s.be.

Wat we bieden

Programma?

16u00: Wees welkom

16u30: Kom meer te weten over G4S en werken op Brussels Airport

17u00: Workshops EHBO - Zelfverdediging

18u30: Ontmoet je nieuwe collega’s tijdens een gezellige babbel :)

Waar? Kruitfabriek Steenkaai 44D 1800 Vilvoorde

Grijp je kans

Solliciteer nu