Medewerker boekhouding

  • Mechelen
  • Management en ondersteunende diensten

Je job uitvoeren en een prositieve bijdrage leveren aan de maatschappij ? Het kan als medewerker in het transitiehuis te Mechelen. Het transitiehuis is een kleinschalige woonvoorziening waar 15 gedetineerden de laatste maanden van hun detentie werken aan hun re-integratie in de maatschappij. Als medewerker administratie & boekhouding zorg jij er voor dat administratief en boekhoudkundig alles vlot verloopt. Je bent het aanspreekpunt voor de dienst Boekhouding van de FOD Justitie en je hebt nauwe contacten met het finance departement in het hoofkantoor van G4S. Je staat in voor het kasbeheer en je maakt de financiële jaarverslagen op.

Wekt dit jouw interesse al op ? Tijdens een gesprek kom je nog meer te weten over deze G4S activiteit !

Wat we zoeken

Facts & figures zijn jouw dada en je krijgt energie van sociale contacten. Je hebt al een uitgebreide ervaring opgedaan in facturatie of andere boekhoudkundige taken. Je staat stevig in jouw schoenen en durft een uitdaging aan te gaan.

Dan ben jij de kandidaat die we zoeken !

Wat we bieden

Je rekent op een job in een stabiele omgeving met werkzekerheid, prima loonvoorwaarden en fijne extraatjes zoals maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, enzovoort. Maar bovenal bieden we jou kansen om voortdurend bij te leren en te groeien in een multinational die zijn talent koestert. Bij G4S geven we om onze medewerkers. Sociaal contact, diversiteit en teamwerk zorgen voor een boeiende werkomgeving. Ook krijg je de mogelijkheid om een deel van je takenpakket van thuis uit te realiseren. Je krijgt ook alle tools om efficiënt te werken, inclusief een digitaal platform voor je planning, vakantieregeling, enzovoort.

Grijp je kans

Solliciteer nu