ICT Business Project Manager

 • Vilvoorde
 • Management en ondersteunende diensten

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van diverse projecten op Business en ICT gebied. Het betreft een functie binnen een inspirerende omgeving waarin voldoende ruimte is voor persoonlijke groei.

Je stelt zelfstandig of in samenwerking met de IT Business Partner business cases en project initiatie documenten op. Daarnaast richt je conform PRINCE2 en/of Agile je projectorganisaties in. Je stuurt een of meerdere projecten aan waarbij je verantwoordelijk bent voor de voortgang, inhoud alsmede het budget. Je beoordeelt wijzigingsvoorstellen en houdt hierbij rekening met mogelijke risico’s, tijd en geld. Je onderhoudt actief contact met diverse in- en externe partijen op verschillende niveaus.

Je neemt ook een Analyst rol op voor het analyseren en definiëren van de behoeftes van de gebruiker, rekening houdend met de technische haalbaarheid, het budget, de timing, de bestaande architectuur en de minimum kwaliteitseisen. Omzetten van de behoeftes naar functionele specificaties in een gedetailleerd functioneel analysedocument teneinde de basis te vormen van de technische analyse en het werkprogramma van de (Analist-)Programmeurs.

Opvolgen en begeleiden van de programmering en de implementatie van de toepassing op ICT functioneel vlak. Testen van de gebouwde software/programma’s en eventuele programmafouten rechtzetten teneinde ervoor te zorgen dat de toepassingen nu en in de toekomst beantwoorden aan de vastgelegde kwaliteitsnormen en foutloos functioneren. Organiseren van functionele integratie testen teneinde na te gaan of de oplossing door de eindgebruikers zal aanvaard worden.

Continu bevorderen en stimuleren van de ontwikkeling en de verbetering van de kwaliteit met betrekking tot de gebruikte processen en tools teneinde aan de gebruiker een optimale dienstverlening aan te bieden en dusdanig de samenwerking te versterken.

Wat we zoeken

 • Master diploma in een IT gerelateerde opleiding;
 • 5 ervaring in een soortgelijke functie;
 • PRINCE2 Practitioner of PMP certificering / SCRUM / Agile;
 • Inspirerend, motiverend en doortastend;
 • Communicatief sterk en overtuigend;
 • In staat om te gaan met complexe ICT-gerelateerde projecten

Wat we bieden

 • Een aantrekkelijke takenpakket met veel verantwoordelijkheden, in een bedrijf met een sterk merk én in een sector in volle expansie;
 • Een contract van onbepaalde duur in een voltijds werkregime;
 • Een competitief salaris, aangevuld extra legale voordelen met de mogelijkheid om in een systeem van flexibel verlonen te stappen;

Loop naar de maan! Dat is de opdracht die al onze medewerkers krijgen. Waarom? Als we met z'n allen vérder dan de maan lopen (of fietsen, zwemmen, roeien, wandelen, ...), steunt G4S Beyond the Moon. Dat is maar een van de vele acties die op V4YOU, ons welzijnsplatform, gelanceerd worden. Op V4YOU schotelen we onze medewerkers regelmatig een sportieve uitdaging voor en helpen we hen om een gezonde levensstijl aan te nemen, want "happy people make happy customers"!

G4S zorgt voor waardering en dankbaarheid onder collega's. We communiceren via ons online platform G4S For You en krijgen leuke kortingen via Benefits@work.

Grijp je kans

Solliciteer nu