Arts voor een opvangcentrum voor asielzoekers | Etterbeek

  • Etterbeek
  • Specifieke functies

Als huisarts: Je zorgt voor de uitvoering van doorlopende eerstelijnszorg ten voordele van de bewoners van het centrum, in overeenstemming met je beroepsethiek en de specifieke richtlijnen ontwikkeld binnen het centrum: bescherming van de volksgezondheid, consultaties en opvolging van "intakes" uitgevoerd door verpleegkundigen, TBC-monitoring, ONE-monitoring (Birth and Childhood Office)…; Je verwijst patiënten door naar specialisten als het nodig is; Je besteedt bijzondere aandacht aan psychisch lijden en zoekt in overleg met de sociale dienst naar de best passende antwoorden. Je houdt het medisch dossier van de bewoners up-to-date en geeft de verpleegkundigen de informatie die nodig is voor monitoring en multidisciplinair overleg. Je volgt bestaande projecten op en start nieuwe projecten met en voor bewoners. Je organiseert trainings- en instructiemomenten voor de bewoners van het centrum over preventieve medische onderwerpen.

Wat we zoeken

Jouw profiel :

Je hebt een medisch diploma behaald, je bent ingeschreven in de Orde van Artsen en je bent bevoegd om geneeskunde uit te oefenen in België. Een DES in de huisartsgeneeskunde is een pluspunt. Een opleiding in tropische geneeskunde of ervaring in het buitenland is een pluspunt. Relevante ervaring op medisch gebied is vereist. Goede praktische kennis van het Frans en / of Nederlands. Kennis van andere talen is een pluspunt. Praktische kennis van computer toepassingen (internet, Word, Excel, PowerPoint). Je bent in staat om met stress en conflicten om te gaan. Je werkt graag in teamverband en geeft de voorkeur aan multidisciplinaire samenwerking met andere afdelingen. Je bent flexibel en creatief als het om problematische vraagstukken gaat. Je bent communicatief, geruststellend en tegelijkertijd standvastig. Je bent nauwgezet en nauwkeurig in je werk. Je hebt goede luistervaardigheden, vooral met betrekking tot psychisch lijden.

Wat we bieden

Een contract voor bepaalde tijd (12 tot 18 maanden afhankelijk van de duur van het project) deeltijds (1,5 werkdagen per week); Een flexibel uurrooster; Een aantrekkelijk salaris; Een groot team van gemotiveerde collega's.

Grijp je kans

Solliciteer nu