VOLZET - G4S Jobevent | Security with a feminine touch | 20/02/2020 l Kinepolis Brussel

  • Kinepolis Brussel
  • Bewaking

VOLZET - Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je interesse in de beveiligingssector? Of ben je nog niet helemaal overtuigd? Kom dan op 20 februari 2020 naar Kinepolis Brussel.

Je maakt er kennis met de heldinnen van G4S die werkzaam zijn in diverse functies en je leert er tijdens enkele workshops de kneepjes van het vak. Tijdens dit event ga je ook in dialoog met onze recruiters en kan je je kandidaat stellen voor een nieuwe uitdaging, onder meer voor een job als bewakingsagente op Brussels Airport. We sluiten de avond af met een ontspannende film met vrouwelijke superhelden in de hoofdrol.

Programma: 

  • 17 uur: Aankomst met een broodjeslunch - kennismaking met de heldinnen van G4S
  • 18 uur: Workshops: EHBO - Zelfverdediging - Speurwerk - Werken op Brussels Airport
  • 20 uur: start film Birds of Prey

Aangezien je 18 jaar dient te zijn vooraleer je aan de slag kan als bewakingsagente, is dit evenement enkel voor 18+. Wil je in de toekomst in onze sector werken? Bekijk hier de bijkomende uitoefeningsvoorwaarden.

Interesse? Meld je aan via deze link.

Na jouw aanmelding bevestigen wij jouw inschrijving via e-mail en bezorgen wij jou de praktische informatie voor jouw event. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij. En breng gerust een vriendin mee! 

Voorsmaakje film: klik hier.

Waarom een rekruteringsevent uitsluitend voor vrouwen?

Vandaag heeft G4S tal van openstaande vacatures. Eén van deze vacature is deze van bewakingsagent(e) op Brussels Airport. Voor deze functie zijn wij op zoek naar meer dan 150 nieuwe werkkrachten om te starten in 2020. Voor het uitoefenen van deze functie zijn wij specifiek op zoek naar vrouwen omdat de wetgeving verplicht dat een vrouw door een vrouw gefouilleerd wordt. Aangezien we merken dat vrouwen minder vertrouwd zijn met het beroep van bewakingsagent, willen wij door middel van dit event het beroep voor vrouwen in de schijnwerpers zetten. Uiteraard zijn wij ook op zoek naar mannelijke werkkrachten. Mannen kunnen zich kandidaat stellen door te solliciteren voor de openstaande vacatures op de vacaturewebsite.